Image
Top
Navigation

40 χρόνια κλείνει και επισήμως τον επόμενο Δεκέμβρη η Patti Smith. Η αντισυμβατική Αμερικανίδα καλλιτέχνις το Δεκέμβριο του 1975, κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο, το θρυλικό πλέον «Horses», όντας ήδη αγαπημένο παιδί των απανταχού μουσικόφιλων. Απ” ότι φαίνεται ο εορτασμός θα είναι μεγάλος, καθώς η κα Smith, προγραμματίζει να περιοδεύσει ανά τον κόσμο, παίζοντας ξανά το συγκεκριμένο δίσκο.

«Νομίζω πως θα συνεχίσουμε να μεταφέρουμε τα όλα αυτά τα τραγούδια και μερικές φορές δυνατότερα απ” ότι όταν ήμουν νέα», δηλώνει το πάλαι ποτέ punk κορίτσι. «Θα χαρώ πολύ να το γιορτάσω, να ξαναπαίξω με χαρά αυτά τα κομμάτια, όχι με κυνισμό ή για να οποιοδήποτε άλλο όφελος. Θα είναι καθαρός εορτασμός».

Να σημειωθεί ότι η Patti Smith παίζει ακόμα με τον κιθαρίστα Lenny Kaye και τον drummer Jay Dee Daugherty, με τους οποίους ήταν μαζί από το «Horses», ενώ το ίδιο πιστεύουν πως θα συνέβαινε και με τον πιανίστα τους, Richard Sohl, εάν βρισκόταν εν ζωή.

Πέρα όμως από το επετειακό tour, η Patty ετοιμάζει το νέο της βιβλίο, το οποίο φαίνεται πως θα είναι εξ” ολοκλήρου βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και άλλες ενδόμυχες σκέψεις τις καλλιτέχνιδος. Και για όσους αναρωτιούνται αν η μεγάλη κυρία της punk έχει χάσει κάτι απ” το δυναμισμό της. η εμφάνισή της τον περασμένο μήνα στο Riot Fest, μόνο το αντίθετο αποδεικνύει!

Spread The Troll

Now on air
    • Rock 'n' Troll Music