Στις 22 Απριλίου, στη 10η επέτειο της Record Store Day, πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο limited edition album του David Bowie από την Parlophone.

Σύμφωνα με το Pitchfork, το Cracked Actor από το live του στο Los Angeles το 1974, δεν κυκλοφόρησε ποτέ, ενώ το Bowpromo αποτελεί αναδημιουργία μιας σπάνιας small-run pressing κυκλοφορίας με alternative mixes κάποιων τραγουδιών που έγραψε για το Hunky Dory.

Cracked Actor (Live in Los Angeles 1974) Track List

Side 1:
1. «Introduction»
2. «1984″
3. «Rebel Rebel»
4. «Moonage Daydream»
5. «Sweet Thing/Candidate/Sweet Thing»

Side 2:
6. «Changes»
7. «Suffragette City»
8. «Aladdin Sane»
9. «All the Young Dudes»
10. «Cracked Actor»

Side 3:
11. «Rock “n” Roll With Me»
12. «Knock on Wood»
13. «It’s Gonna Be Me»
14. «Space Oddity»

Side 4:
15. «Diamond Dogs»
16. «Big Brother»
17. «Time»

Side 5:
18. «The Jean Genie»
19. «Rock “n” Roll Suicide»
20. «John, I’m Only Dancing (Again)»

Bowpromo Track List

1. «Oh! You Pretty Things»
2. «Eight Line Poem»
3. «Kooks»
4. «It Ain’t Easy»
5. «Queen Bitch»
6. «Quicksand»
7. «Bombers/Andy Warhol Intro»

Spread The Troll

Now on air